Eilen oli oikein hyvä ponipäivä, oli nimittäin JanJanin peli- ja lelukirppis Helsingissä. Menin sinne ilman ennakko-odotuksia, mutta sieltähän löytyikin vaikka mitä. Oli ihmeellistä nähdä monta pöytää täynnä poneja. Käteistä oli mukana vain rajattu määrä, mutta onnistuin hyvin ja sain määrän riittämään niihin neljään poniin, jotka eniten halusin.

Tässä se suurin ihmetys, Blueberry Baskets:

blueberrybaskets.jpg

blueberrybaskets2.jpg

Muuten Mustikki on virheetön, mutta siltä on pieni pala harjaa korvan kohdalta harmillisesti lyhennetty. Joku on ilmesesti halunnut saada sen korvan paremmin näkyviin. Älyttömän kaunis poni. Nyt olen lähempänä Sweetberry-sarjan täyteen saamista, jee!

Toinen löytö on Surprise:

surprise.jpg

Surprise on aika kellastunut, mutta karvat ovat hyvässä kunnossa. Otin myös yhteiskuvan äiti- ja vauva-Surprisesta, mutta äiti-Surprisen kellastuneisuus vain korostui siinä turhaan. :D

Kahdesta muusta ei olekaan kuvia, koska toinen liittyy siskolleni tulevaan joululahjaan, eikä sitä sovi paljastaa vielä. Viimeinen onkin sitten ehjä Cherry Treats muovivaurioiseni tilalle. Tämä on muuten tosi hyvässä terässä, mutta häntä on hällä vähän räjähtänyt, ja ikävästi huomasin kotona, että poni haisee vienosti tupakalta... Minulla olisi nyt ajatuksena yhdistää uuden CT:n pää, vanhan kroppa ja vanhan häntä uudeksi poniksi. En ole vielä ehtinyt tutkia, onko niissä suunnitelmani romuttava sävyero.

Kirpparille jäi kyllä liuta ihania poneja, mm. Baby Hopscotch, joka oli liian syöpäinen ja kuntoonsa nähden kallis.

Olen myös tehnyt villis-ostoksia Facebookin MLP-kirpparilla, mutta niitä en ole vielä saanut. On tullut ostettua niin hurjasti poneja viime aikoina, että nyt olisi ehkä syytä hidastaa tahtia. Tilaa pitäisi jostain repiä lisää jo näille nykyisille n. 30 kopukalle.