Hauska huomata, miten Hasbro on uudistanut ja päivittänyt varhaisten vuosien poseja. Banana Surprisen pose on sama kuin Bow Tien, mutta 3D-symbolilla ja "nykyaikaistetulla" muotoilulla.

Banana Surprise (1987):

b_surprise.jpg

Parasol ja Confetti, vanha shy pose /Bow Tie pose (1983):

parasol.jpg

confetti.jpg

Shy pose on yksi suosikkiposeistani, ehkä siksi, että se on niin erilainen kuin muut poset, eli realistinen ja oikeasti ponimainen. Siinä on kunnon old schoolia.

Toinen päivitetty pose on collector pose, jota edustaa edellisen postauksen Swirly Whirly. Alkuperäinen CP on (r) '82, uusi (r) '87.

Confetille kokeilin vähän erilaista kampausta kuin yleensä. Muutenkin on työn alla kehitellä vähän hauskempia tapoja laittaa ponien karvoja.

Sitten muita tulokkaita:

c_muffins.jpg

Cranberry Muffins. Tämä tuli minulle vähän sotkuisena, mutta osa tahroista lähti kylvyllä ja hammasharjalla, osa asetonilla. Kellastunuthan se on, vaikka ei varmaan näy kuvasta kun värit on vähän pielessä muutenkin. Karvoistakin tuli tosi hienonnäköiset. Minulle aivan kelvollinen poni.

princess_sparkle.jpg

Princess Sparkle. Tälle en ole vielä tehnyt mitään. Muutama tahra löytyy, mutta niiden antanen olla, jos eivät lähde paikallishoidolla. Karvat tinseleineen ovat "hieman" villiintyneet. Olen miettinyt vitosvuoden prinsessojen keräämistä, mutta en oikein vielä tiedä siitä suunnitelmasta.

minty.jpg

G3 Minty. Vihdoin sain tämänkin!

rainbow_dash.jpg

G3 Rainbow Dash. Tällekin tuli kokeiltua harjaan vähän erilaista frisyyriä.