g3.jpg

Asumme tyttöystävän kanssa nykyään eri osoitteissa, joten minulle vapautui hieman lisää (poni)hyllytilaa. Se tarkoittaa sitä, että G3-kokoelmanikin pääsee vihdoin esille! Olin jo ehtinyt haaveilla tyystin uudesta ponihyllystä tai -vitriinistä, mutta tämä tarjoaa ainakin hetken helpotusta.

g3_3.jpg

Rainbow Swirl, Love Wishes, Merriweather, Rainbowberry ja Princess Peppermint.

g3_2.jpg

Tämä kuva sopii myös joululahjaponieni esittelyyn: Sain siskoltani Triple Treatin ja Strawberry Surprisen, jotka olivat kyllä suosikkilahjani tänä jouluna! Viimeksi mainittu tuoksuukin niin hyvältä.

Vietimme tyttöystävän kanssa muutaman päivän Tallinnassa vuodenvaihteen tienoilla, ja tämä tahtoi päästä syliini Kaubamajassa:

g4_rainbow%20dash.jpg

Kyllä, minä sorruin tähän söpöläiseen! Jostain syystä jotkut G4-pehmot ovat valloittavia, mutta ne muoviversiot eivät houkuta ei sitten yhtään. Mikä alkoi G1:stä on päätynyt melkoiseen sukupolvien sekamelskaan. Paljastetaan nyt tässä sekin, että ostin muutama viikko sitten kirpparilta G2-ponin (olisiko ollut Berry Bright) silkasta uteliaisuudesta ja siitä, että se oli ensimmäinen aito MLP, jonka kirpparilta tapasin. Ajan oloon tuo poni alkoi kuitenkin näyttää niin paljon puudelilta, että annoinkin sen siskontytölle joululahjaksi!