Tänään nytkähti eteenpäin projektini saada hyväkuntoiselle Cherry Treatsille kropan kuntoa vastaava häntä. Alkuperäinen ajatukseni oli yhdistää korvapuoli-CT:n häntä ehjän CT:n kroppaan, jonka löysin JanJanin kirpparilta viime viikolla. Siinä kävi kuitenkin silleen, että korvapuolen päätä ei olisi saanut irti tuhoamatta koko ponia, joten jätin homman sikseen ja aloin sen sijaan etsiä toista ponia, jolta liikenisi häntä. Se järjestyikin Paratiisikartanon kautta nopeasti, ja tänään sain luovuttajaponin. Oikein kellastunut poni, jolla on kuitenkin ihan hyvä häntä. Se olisi saava hyväkroppa-CT:n räjähtäneen hännän. Ainoa vain, että luovuttajan häntä on eri sävyä kuin kahden muun CT:ni karvat:

cherrytreatshannat.jpg

Oikeanpuoleinen, luovuttajaponin häntä, on selvästi oranssimpi kuin vasemmalla olevan korvapuolitapauksen. Luovuttajaponi on tosiaan kellastunut, joten voi olla, että sen häntä on yksinkertaisesti vain haalistunut samalla tavalla kuin kroppakin on kellastunut.

En ole vielä varma, onko mitään mieltä yhdistää tuo "oranssi" häntä punaharjaiseen päähän, mutta pohdin vielä ratkaisua. Cherry Treats on yksi ehdottomista suosikkiponeistani, joten ihan helpolla en sille ns. kakkoslaatua laita. :D