Eiliseen kuului paljon ponipuuhia, mm. Powderin putsausta (ei oikein onnistunut, pitänee etsiä jotain järeämpää keinoa) ja uusien tulokkaiden ehostamista. Kas tässä eilen saamani Italy Applejack:

applejack.jpg

Ihana poni, niin hyväkuntoinen ja nätit italiattaren silmät. Minusta tälle sopii paremmin nämä siniset kuin tavisversion vihreät.

Toinen eilen tulleista on collectors pose Bowtie, jota olin toivonut ja joka sitten sopivasti pulpahti Paratiisikartanon ponimarkkinoille ostettavakseni. Tässä tämänhetkinen Bowtie-perheeni:

bowtiet.jpg

Italy Bowtie on lapsuudenponini ja siten koko nykyisen ponilaumani kantaemä, jos niin voi sanoa. ;)

Kolmas eilen tullut on Blossom, jota en ole vielä ehtinyt ehostaa, ja neljäs Strawberry Surprise, joka lähentelee baittia. Siinä on NDS-puolella tussisotkua ja lisäksi muovivaurioita korvassa ja kavioissa. Karvatkin ovat kuivahtaneet oikein kunnolla. En oikein tiedä mitä sille tekisin, mutta odotan nyt ainakin ensi kesään, että voin kokeilla pistää sen aurinkokylpyyn. Muovivaurioiden takia en oikein tiedä kannattaako sitä kunnostaa, mutta koska symbolit ovat ihme kyllä täydellisessä kunnossa, niin kokeillaan nyt ainakin ennen lopullista tuomiota, ja tästä saisi karvanvaihtoharjoitustakin. Sormet syyhyvävät jo!

mansikki.jpg

DS-puoli on hällä ihan kunnossa laskematta pientä tussinjälkeä korvassa. Näyttää siltä kuin olisi Mansikki löhönnyt biitsillä vähän liian pitkään. :D

Sitten G3-asiaa. Ennakoimattomasti ihastuin siis G3-poneihin vähän aikaa sitten, ja huusin muutaman nätin. Pari olen saamassa joululahjaksi, pari on tulossa kunnostettavana olevien G1:n mukana ja pari pitäisi tulla postissa ihan näinä päivinä. Minusta G3:n joukossa ei ole kovin monta persoonallista ponia, mutta jotenkin minua viehättää nuo karkki- ja sateenkaariteemaiset tapaukset, joten olen toistaiseksi kerännyt vain niitä. Kuulostelen vielä fiiliksiäni tämän sukupolven osalta, enkä ainakaan vielä näe itseäni sekoamassa niihin silleen kuin G1-ponkuroihin. Tiedän paljon enemmän sitten kun saan niitä vihdoin käsiini pideltäviksi. ;) Siskollani olen nähnyt niitä ihan livenä, mutta kovin suuresti niitä ei ole tullut hypisteltyä.