Kokeilin eilen massailua ensimmäistä kertaa, ja tein Fimosta Cherry Treatsille uuden korvanpään. Projekti ei ollut mikään suurensuuri, koska korvasta puuttui aika pieni pala. En ehtinyt edes suunnitella koko asiaa, vaan päätös ryhtyä siihen syntyi sekunneissa: työskennellessäni yhden toisen ponin kimpussa katseeni osui ensin edessäni olleeseen, kustomeita varten ostettuun Fimo-pakettiin ja sitten pöydällä olleeseen Cherry Treatsiin, ja naps, olin jo aloittanut. Vielä vähän aikaa sitten en olisi uskaltanut ryhtyä siihen. Nyt tuntuu, että kohta edessä oleva kustomin roottauskin tulee sujumaan oikein hyvin. Itse asiassa en malttaisi odottaa, että saan karvat käsiini!

Joka tapauksessa, tässä on suttuinen kännykkäkuva Cherry Treatsista vajaakorvaisena:

CT_ennen.jpg

Ja tässä uuniin menossa kovettumaan:

CT_sukset.jpg

Ponin alla pitää uunissa olla puuta, ettei se sula. En löytänyt mitään puista alustaa, kunnes sitten muistin nämä jostain säästämäni puiset kertakäyttöhaarukat. Niillä poni hiihti uuniin, josta tuli ulos tämännäköisenä:

CT_uusikorva.jpg

Väriero on väistämätön uuden palan ja ponin välillä, mutta en ole siitä lainkaan huolissani. Olen vain tosi fiiliksissä siitä, että tämä onnistui näin hyvin! Pääsinkin helpolla, sillä kyseessä on valkoinen poni; värillisen ponin muovivaurioiden korjaaminen on paljon vaikeampaa.