Yksi ajatus blogissani on seurata edistystäni ponien kunnostamisessa, sillä olin aluksi tosi arka tekemään mitään, koska pelkäsin tekeväni jotain peruuttamatonta. En uskaltanut edes irrottaa ponilta päätä, ja ilman sitähän ei oikein voi mitään operatsiooneja tehdä! Kun minulla oli vasta muutama hassu poni, yritin avata Baby Surprisen, mutta jänistin kun pää ei irronnut niillä (hennoilla) otteilla, joita siihen käytin. Vasta muutama viikko sitten etsin netistä videon kuinka pää irrotetaan, ja videon rajunnäköisistä otteista rohkaistuneena uskalsin puristella ja väännellä ponin kaulanseutua tuloksekkaammin. Sitä riemua, kun sain ekaa kertaa ponilta pään irti!

cc.jpg

Friikkisirkus à la FF Cotton Candy

Tähän mennessä olen irrottanut jo viisi päätä, putsannut parit häntäruosteet ja hinkannut useamman ponin puhtaaksi ruosteesta ja pintaliasta. Yhdeltä ponilta olen vaaleanpunaistanut karvat. Seuraava projekti olisi suoristaa yksi käkkäräksi mennyt häntä. Roottauskin on alkanut kovasti kiinnostaa.

Yhdeltä ponilta jouduin irrottamaan holkinkin, koska muuten päätä ei olisi saanut irti. Sekin sujui lopulta tosi hyvin. Kyseessä oli siis Kisscurl, jonka repinkkauksesta kirjoitin alempana. Tässä näkyy sekä holkittomuus että harja ennen repinkkausta.

holkiton.jpg

Yhteenvetona voisin sanoa, että kokemus lisää varmuutta myös poneja kunnostaessa! Ne ovat tosiaankin vain poneja, vaikkakin hyvin erityislaatuisia sellaisia. Siispä iloa kunnostamiseen!